Nyári motoros élmények és túrák

A Kunfehértói Motoros Baráti Kör az eddigi szokásoknak megfelelően a motoros szezon végén összegzi a szezon kiemelkedő és legemlékezetesebb eseményeit és túráit.

A 2016-os évben is időnkhöz és anyagi lehetőségünkhöz mérten részt vettünk különböző motoros programokon és túráztunk az országon belül és kívül.

Nem a teljesség igényével, de sok helyre elmotoroztunk propagáltuk Kunfehértót.

A szezont a Kiskunhalasi TÉLŰZŐ motoros felvonulással kezdtük, ezt követően a Szegedi motoros szezonnyitón képviseltük a klubot.

Meglátogattuk vajdasági barátainkat az OLD-BIKAERŐS M K-t Hajdukovon.

Ugyancsak tiszteletünket tettük Dunafalván a DUNAMENTI MOTOROSOK meghívására majd ellátogattunk Sándorfalvára az ottani motoros rendezvényre.

A Kiskunhalasi KONOK-KUNOK MK. rendezésében egy egész napos családi és gyermeknapi programra voltunk hivatalosak.

Nem hagytuk ki a Jánoshalmi napokat a helyi JANKOVEC MK. meghívását sem, valamint a Soltvadkerti Motoros találkozót.

Ellátogattunk az Akasztói Mária napi Bucsura, a helyi Motoros Baráti kör vendégeként.

Vendégei voltunk a Vajdaságban Hajdu járáson rendezett szüreti napoknak.

Sok élménnyel és baráttal gazdagodtunk programjaink során de azt hiszem mindannyiunk számára a négynapos több mint 1000-km hosszú ERDÉLYI TÚRA volt a legemlékezetesebb.

Augusztus 18-án 12-motorral keltünk útra Csernakeresztúr, nevű helységben ahol a Szatmári vendégház biztosította számunkra a szállást és ellátást ami nagyon vendégszerető és családias volt.

A Környék elragadó tájait igyekeztünk bejárni motorral, Vajdahunyad vár szépsége, Déva várának kiemelkedő magánya és őrzőfelügyelete Déva városára a meredek sziklafalak közötti motorozás, megannyi természeti szépség szinte megbabonázott bennünket.

Majd miután visszazökkentünk a valóságba és a szép természeti tájak után megérkeztünk a mi kis síkvidéki szép falunkban szomorúan vettük tudomásul, hogy lassan vége a motoros szezonnak.

Természetesen a hagyományainknak és a lehetőségeinknek megfelelően aktivizáltuk magunkat a Kunfehértói rendezvényeken is úgy a falunapi mint a szüreti napi programokon.

Nagyon sajnáljuk, hogy itt nem következik egy hosszú felsorolás a támogatok nevével de KÖSZÖNJÜK a szerény támogatást HUSZÁR ZOLTÁN Polgármester úrnak, valamint a HOLDRUTA TÁRSASÁGNAK.

Köszönjük anyagi és erkölcsi támogatását a KMBK-tagjainak és Kívánunk minden motorosnak Széles utat -Sok benzint- Gumifákat és minden Kunfehértóinak Jó Egészséget.

KMBK-tagjai